O NAMA

   Firma GV ENERGY DOO je osnovana 2014. godine u Nišu. Okosnicu preduzeća čine zaposleni koji su svoje iskustvo sticali dugogodisnjim radom u trgovini, proizvodnji i razvoju na polju energetike, automatike i elektronike. Osnovna delatnost je veleprodaja elektro energetske opreme, automatike, elektroinstalacionih proizvoda, opreme za industrijsku i rasvetu u domacinstvu kao i rezervnih delova bele tehnike.

   Širok spektar ponude proizvoda se bazira na osnovu dugogodisnjeg iskustva i u skladu je sa potrebama i zahtevima kupaca, sto rezultuje stalnim proširenjem i dopunjavanjem lagera. U veoma kratkom vremenskom periodu formiran je funkcionalan i raznovrstan lager sa preko 1.500 raznorodnih komponenti.  Uspostavljena je čvrsta i stabilna saradnja sa vise od 200 firmi iz zemlje. Isporučeno je na hiljade delova kupcima širom zemlje:  velikim industrijskim sistemima za proizvodnju i održavanje elektronskih uredjaja i mašina, profesionalnim korisnicima, servisima za popravku bele tehnike, fakultetima i stručnim školama, kao i amaterima kroz maloprodajne objekate saradnika.

   Glavni zadatak nam je da se u potpunosti ispune, a kada je to moguće i premaše zahtevi i očekivanja kupaca, da se kod starih sačuva, a kod novih izgradi poverenje i korektan partnerski odnos. Obaveza svih zaposlenih je detaljno sagledavanje potreba i  zahteva  klijenta i pružanje profesionalane usluge ili saveta. Svakom klijentu; bez obzira na njegov status, garantuje se individualni pristup i kvalitet, poštujući tehnicke zahteve i finansijski okvir projekta. U zavisnosti od iskazanih potreba i specifičnosti zahteva, biće ponuđeno najpovoljnije rešenje po pitanju kvaliteta, cena i rokova isporuke.

   Proizvodi iz redovne ponude namenjeni su i tržištima profesionalne namene i široke potrošnje, trgovačkim mrežama elektromaterijala, kao i proizvodnji i održavanju industrijskih električnih mašina i aparata. Poslovnim partnerima se nudi: vrhunski kvalitet proizvoda po povoljnim cenama, optimalna rešenja poslovnih problema, tehnički saveti i sva potrebna prateća dokumentacija.

U ponudi su proizvodi vise domacih i stranih brendova, od kojih bi posebno istakli HIMEL, NOARK, DANFOOS, EATON, OMRON, KONČAR, ELINS, ELTEX, …

Za najveći deo ponude iz oblasti automatike i energetike garantni rokovi se kreću u rasponu od 12 do 60 meseci.

Služba prodaje i podrške je na raspolaganju svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 časova. Za hitne slučajeve – 24 časa dnevno.

 

Dođite ili pozovite da bi se uverili u sve ovo!